Alle tools voor de hulpverlener via het dashboard
Ik kan de gevoelens van alle gebruikers op elk gewenst moment raadplegen.
Samen met de gebruiker probeer ik de emoties een betekenis te geven en tips aan te reiken om ermee om te gaan.
Ik kan de gevoelens van alle gebruikers op elk gewenst moment raadplegen.
Samen met de gebruiker probeer ik de emoties een betekenis te geven en tips aan te reiken om ermee om te gaan.
Ik ben als hulpverlener volledig geïnformeerd en kan zo sneller tot de essentie komen bij ons volgende gesprek.
Ik heb de mogelijkheid om de berichtenmodule te gebruiken om direct feedback te kunnen geven.
Ik kan via diverse invalshoeken de gevoelens grafisch bekijken.
Ik gebruik het nu bij een 10-tal cliënten, variërend van lagere schoolleeftijd tot pubers. Ik overloop meestal met de jongere alle functies en emoties van de app. Daarna bespreken we de wederzijdse verwachtingen. Voor mij persoonlijk geeft dit een meerwaarde omdat ik het gevoel heb dichter bij de leefwereld van mijn cliënt te staan. Als psycholoog/psychotherapeut creëer je op één of andere manier toch een artificiële context. Het is niet voor alle jongeren zo evident om binnen het kader van de therapeutische gesprekken bepaalde topics aan te kaarten. Nu is ‘mijn lijn’ veel korter. De berichtenmodule biedt ook zeker opportuniteiten om het thema ‘grenzen’ aan te snijden. Ik leg mijn cliënten uit dat ik dagelijks een 2 of 3-tal keer het dashboard check maar dat ik niet ‘on demand’ beschikbaar ben. Dat verschil moet voor hen ook duidelijk zijn.
Naast het opvolgen van hoe mijn cliënt zich voelt, is het voor mij nog een aanvullende meerwaarde dat je in de opmerkingen die je cliënt noteert patronen kunt ontdekken: wat maakt haar blij, wat zijn moeilijke onderwerpen, komen er patronen uit het verleden naar voren, ... Het feit dat ik dit al kan zien bij het voorbereiden van de therapiesessie maakt dat ik tijdens de sessie onmiddellijk “to-the-point” kan gaan. Een aanrader!
Voor iedere hulpverlener die, individueel dan wel in een team, ondersteuning biedt aan personen die hulp kunnen gebruiken met hun gevoelens.
Denk hierbij o.a. aan psychologen, psychiaters, coaches, … maar ook onderwijsinstellingen, zorginstellingen, ...
Neen. De hulpverlener betaalt een maandelijkse bijdrage en kan daarbij kiezen voor verschillende licentievormen. Klik op Hulpverleners - Licenties in het menu of neem contact met ons op voor meer uitleg.
Ja. De uitgebreide handleiding ontvang je op het ogenblik dat het account voor jou als hulpverlener door ons wordt aangemaakt.